Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Proceda de colecta Test Paternitate ADN

Procedura De Colecta Test ADN

Procedura de prelevare a probelor AND in conditii casnice este destul de simpla. Veti primi kitul de colectare a probelor ADN timp de aproximativ 2 zile lucratoare de cand ati comandat kitul.

Urmariti aceste exemple vizuale pentru a va ajuta sa prelevati probele ADN a tuturor persoanelor implicate. Aceste instructiuni vizuale va vor fi expediate din nou cu kitul D-stra de colectare a probelor ADN. 

Pasul Unu:  (vezi imaginea)
In kitul ADN, veti gasi un anumit numar de plicuri colorate. Numarul plicurilor va diferi in functie de numarul persoanelor implicate in testare.

Pasul Doi:  (vezi imaginea)
In fiece plic veti gasi un set de betisoare colorate. Culoarea acestor betisoare coincide cu cea a plicului. Este recomandabil de a va abtine de la mancare sau bautura timp de cel putin o jumatate de ora inainte de prelevarea probelor.

Pasul Trei:  (vezi imaginea)
Completati toate detaliile de pe plic si asigurati-va ca totul este completat in mod citet.

Pasul Patru:  (vezi imaginea)
Extrageti betisoarele bucale din pachetelul de hartie. Fiti atenti sa nu atingeti de nimic capatul de vata, pentru ca betisoarele sa ramana sterile

Pasul Cinci:  (vezi imaginea)
Razuiti capatul cu vata al betisorului bucal, de interiorul obrajilor, sub limba, precum si in interiorul buzelor. Efectuati acesta procedura timp de 10 secunde pentru fiecare persoana. Aminti-va ca colectati celule din interiorul obrajilor si nu doar saliva. Efectuati aceasta folosind ambele betisoare colorate codificate pentru fiece peroana in parte

Pasul Sase:  (vezi imaginea)

Lasati betisoarele bucale sa se usuce timp de minim 2 ore, inainte de a le plasa inapoi in plicurile colorate. Pentru uscare, plasati betisoarele pe o suprafata in asa fel ca capetele cu vata sa nu atinga absolut nimic. Atunci cand s-au uscat, plasati betisoarele bucale inapoi in plicurile colorate respective. Nu atingeti capatul de vata in nici un caz, nici atunci cand incercati sa vedeti daca s-au sucat.

Pasul Sapte:  (vezi imaginea)
Plasati plicurile colorate codate in plicul readresat de la easyDNA si expediati-l companiei pentru procesare. Nu uitati sa alipiti timbrul.

Repetati procesul descris mai sus pentru fiece persoana care va fi testata.

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software