Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.

Despre Noi

easyDNA este o companie internationala de testare ADN care este specializata in oferta de servicii de testare sigure, de incredere si confidentiale, atat pentru sectorul privat cat si pentru cel public din toata lumea. Fondatorii easyDNA sunt implicati in industria testarii ADN de peste 10 ani si au investit in aceasta experienta pentru a dezvolta easyDNA intr-un furnizor pricipal de servicii de testare ADN. Acum easyDNA opereaza printr-o retea internationala de birouri in 20 tari. Pentru a viziona lista cu locatiile birourilor noastre sau pentru a gasi biroul cel mai apropiat de dumneavoastra, va rugam sa vizitati pagina Contactii.

Promisiunea noastra de calitate

La easyDNA calitatea serviciilor este cea mai importanta. Noi oferim teste de inalta calitate prin intermediul laboratorului nostru international acreditat de testare ADN, care este sustinut de o echipa de cercetatori foarte experimentati. Laboratorul nostru a realizat peste 250.000 de teste ADN de-a lungul timpului si astfel detine experienta necesara sa se ocupe de o gama larga de cazuri.

La easyDNA oferim, de asemenea, clientilor servicii  la cel mai inalt nivel. Intelegem ca achizitionarea  unui test  ADN poate fi o experienta foarte delicata  si chiar neplacuta si  de aceea suntem la dispozitia  dumneavoastra in orice moment pentru a va oferi toate informatiile pe care le solicitati si sa va indrumam pas cu pas de-a lungul procedurii. De asemenea va oferim numeroase informatii pe site-ul nostru pentru a ne asigura ca puteti avea acces la aceste informatii online.

Un portofoliu vast de teste ADN

La easyDNA oferim un portofoliu diversificat de servicii de testare ADN care acopera o gama larga de cazuri. Desi cel mai solicitat test al nostru  ramane Testul de Paternitate ADN - la Domiciliu, noi oferim, de asemenea, Testarea Gradului de Rudenie, incluzand Testarea Zigozitatii Gemelare, care ajuta la determinarea unei largi game de legaturi de rudenie. Pe langa aceasta, Echipa noastra Medico-Legala experimentata este capabila sa ofere Servicii Judiciare ADN de inalta clasa, permitandu-ne sa procesam o gama larga de probe, de la fire de par si sange, pana la dinti si oase.

Informatii de  contact

Daca doriti sa ne contactati pentru a discuta cazul dumneavoastra, va sugeram sa ne contactati pe e-mail, telefon, sau Live chat:

Bulevardul Luliu Maniu nr. 7,
Corp A, Etaj 1, Sector 6,
Bucuresti, Romania

Email: info@easydna.ro
Web
: www.easydna.ro

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software