Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Preţul şi Costul testării ADN a Paternităţii

Preţul şi Costul testării ADN a Paternităţii

Atunci când este vorba de costul unui test ADN de paternitate, există câţiva factori care trebuie luaţi în considerare.

Ce conţine preţul?

  • Indiferent de compania pe care o utilizaţi, trebuie să plătiţi tot ce este legat de testul dumneavoastră ADN:
  • costul setului de testare acasă a ADN-ului şi livrarea acestuia,
  • durata de timp pentru efectuarea testelor şi formatarea rezultatelor,
  • costul angajării unor oameni de ştiinţă extrem de calificaţi,
  • costul instrumentelor ştiinţifice foarte sofisticate şi scumpe,
  • costul acreditării conform organismelor ce impun standardele, precum AABB şi ISO 17025,
  • costul auditării regulate pentru a garanta că aceste standarde sunt menţinute,
  • costul trimiterii rezultatelor către dumneavoastră.

Aceştia sunt diferiţii factori care alcătuiesc preţul - mai există încă câţiva, dar aceştia sunt principalii factori. Dacă ţintiţi un preţ ieftin în mod special, atunci compania pe care o utilizaţi este foarte probabil să nu acopere toate cele de mai sus. Renunţaţi la unul dintre acestea şi aţi putea ajunge să puneţi la îndoială valabilitatea rezultatelor oferite.

De ce există trei preţuri diferite?

EasyDNA vă pune la dispoziţie o serie de preţuri alternative în funcţie de nevoile dumneavoastră particulare. La fel ca în cazul oricărui serviciu, costurile variază în funcţie de munca ce trebuie depusă pentru a îndeplini cerinţa. Dacă aveţi nevoie de intervenţii dentare plătiţi pentru fiecare dinte; în acelaşi fel, în cazul unui test ADN de paternitate plătiţi pentru fiecare mostră.

Numărul de mostre

Există un preţ iniţial pentru testarea unui tată presupus şi a unui copil. Cu cât numărul de persoane testate apoi este mai mare, cu atât preţul este mai mare. Prin urmare, pentru un tată, copil şi mamă, preţul va fi puţin mai mare iar dacă adăugaţi un alt potenţial tată, preţul va fi încă şi mai ridicat. Dacă doriţi puteţi testa trei copii, trei taţi potenţiali şi mama, dar veţi plăti pentru fiecare test în parte.

Singura excepţie de la această regulă ar fi dacă aţi adăugat mama la un test simplu tată şi copil:  preţul este acelaşi, cu sau fără mamă. Totuşi, aceştia nu sunt singurii factori care afectează determinarea preţului. Există, de asemenea, opţiunile de livrare.

Opţiuni de livrare

a) Doriţi ca livrarea să fie standard sau expres? Vă putem livra setul de testare acasă a ADN-ului prin poşta de categoria 1 sau prin poşta Expres dacă aveţi nevoie să efectuaţi testul urgent.

b) Serviciul standard de emitere a rezultatelor testului este de 5 - 7 zile lucrătoare, dar puteţi beneficia de returnarea Expres a rezultatelor în decursul a 2 zile lucrătoare dacă aveţi nevoie rapidă şi de rezultatele testului ADN.

c) Rezultatele trimise prin e-mail sunt gratuite, dar dacă aveţi nevoie de un raport scris veţi plăti în plus pentru expedierea prin poştă a rezultatelor (pentru a acoperi trimiterea poştală şi ambalarea).

Astfel, pentru orice test specific aveţi trei opţiuni de livrare şi de trimitere a rezultatelor şi puteţi alege orice combinaţie a celor trei sau puteţi opta numai pentru livrarea standard care este inclusă în preţ.

Opţiuni referitoare la mostre

Mostrele standard sunt obţinute din prelevările trimise în setul de testare acasă a ADN-ului. Acestea implică prelevarea unei mostre de salivă şi celule din interiorul fălcilor, de sub limbă şi de pe partea interioară a buzelor. Dacă trebuie să folosiţi alte mostre, precum păr, decupaje ale unghiilor sau răzuiri ale oaselor, preţul creşte. Nu există nicio diferenţă de preţ stabilită din moment ce preţul depinde foarte mult de starea mostrei şi de numărul de extracţii necesare pentru a obţine o mostră bună de ADN.

Test admisibil legal sau pentru liniştea sufletească

Un test admisibil legal, care furnizează rezultate ce ar fi acceptate într-o instanţă judecătorească pentru probarea definitivă a paternităţii, are un preţ semnificativ mai mare decât un test efectuat pentru liniştea dumneavoastră sufletească. Asta pentru că, în cazul testului admisibil legal, mostrele trebuie prelevate de către o terţă persoană independentă şi trebuie menţinut un lanţ corespunzător de custodie a mostrelor pentru a demonstra că acestea nu ar fi putut fi falsificate sau contaminate. Există cerinţe specifice de înregistrare şi trebuie furnizate seturi speciale de testare. În anumite chestiuni ce ţin de moşteniri, pe rezultatul unui test ADN de paternitate se pot baza milioane.

3. Costul unui test ADN de paternitate

Costul unui test ADN de paternitate este legat de toate mostrele de mai sus, precum şi de capacitatea de procesare şi numărul de teste realizate de către laborator. Cu cât ultimele sunt mai mari, cu atât mai mic este preţul, deoarece compania poate capitaliza de pe urma economiilor de scară. 

Importanţa unui test de paternitate garantează efectuarea acestuia într-un laborator acreditat, de către o companie pe care vă puteţi baza. 

Aici la EasyDNA, suntem perfect conştienţi de potenţialul cost al unui test ADN de paternitate pe care îl aveţi de suportat, de aceea preţurile noastre sunt păstrate cât mai reduse posibil, menţinând în acelaşi timp cea mai înaltă precizie şi calitate a serviciului aşa cum nu veţi mai întâlni în altă parte. Vă înţelegem nevoile şi le putem satisface la un preţ pe care majoritatea concurenţilor noştri nu îl pot egala. 

 
Anterior Următor
 
 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software