Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Testarea ADN Infidelitatii

Testarea ADN Infidelitatii

Test ADN este cea mai cunoscuta in efectuarea  Testului ADN de Paternitate, care este folosit in identificarea relatiei biologice dintre un tata prezumtiv si copil.

Totusi, testarea ADN a fost recent adaptata de a fi folosita si in cazurile cind infidelitatea este prezumtiva, adica determinarea unui material genetic masculin sau feminin prezent pe un articol particular, si confirmarea posibilului posesor al acestui material genetic.

Probele AND necesare sunt colectate de la prezumtiva “persoana infidela” si al lui/ei partener. Este simplu de constatat unde materialul genetic suspicios este prezent, care mai apoi poate fi folosit ca baza in urmatoarea examinare pentru a afla daca s-a produs comportamentul infidel.

Testarea ADN - Probe generale pentru testarea infidelitatii

Probele ADN pentru testarea infidelitatii sunt in mod obisnuit colectate de pe articole de imbracaminte mai ales lengerie, ca si articole cum ar fi cearsafuri, stofe Kleenex si masuri anticonceptionale (e.g. prezervative).Totusi, testarea poate fi aplicata oricarui material care se suspecteaza ca ar avea material biologic pe el. Calitatea probelor este importanta, cu cit mai mult material biologic este colectat si mai putin contaminat, cu atat mai usor de obtinut profilul ADN. Chiar daca se spune, ca in zilele noastre laboratoarele de testare ADN si-au perfectionat posibilitatile de a obtine profilul ADN din probe limitate si deci trebuie sa poata obtine profilul intreg sau partial dintru-n sir considerabil de probe si in diferite conditii.

Testarea ADN - Confirmarea sau anularea suspiciunilor

Daca credeti ca partenerul poate fi  implicat intru-n comportamnent infidel, Testul ADN poate fi o solutie de a rezolva suspiciunile dumneavoastra. Prin prezentarea probelor elevante a obiectelor suspecte, procedurile testelor ADN pot identifica in primul rind daca ADN prezentat este masculin sau feminin, in felul acesta se da o indicatie preliminara a posibilului ‘donator’ al  probei. Urmatorul pas este de a realiza un profilul ADN a donatorului si a compara proba cu profilul obtinut fie de la posibilul donator (daca este cunoscut si disponibil), sau impotriva profilului persoanei partenerului real pentru a include sau exclude acea persoana.

Este important de a tine minte ca in timp ce rezultatele acestui  tip de testare ADN prevad informatii aditionale, ele nu sunt neaparat fapte decisive. Testarea ADN nu este o garantie si nu trebuie sa fie baza unei actiuni drastice - ea doar indica faptul ca un material strain este prezent, din care supusii testului trebuie sa-si  faca  concluziile personale. Cu alte cuvinte, rezultatele ADN trebuie tratate ca un indice decit dovada. Totusi, posedind aceasta informatie, va fi mai usor de a confrunta situatia sau anula orice indoiala ce poate avea o persoana.

Daca sunteti interesati in comandarea unui test de infidelitate sau Test de Paternitate, va rugam frumos sa ne contactati din timp la info@easydna.ro pentru a discuta cu noi cazul Dvs si a primi sfaturile cele mai bune.

 
Anterior Următor
 
 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software