Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Test de Paternitate ADN Romania

Test de Paternitate ADN Romania

Testul ADN de paternitate este cea mai avansata si acurata metoda valabila, pentru rezolvarea chestiunilor parintesti din motive medicale, legale sau chiar personale. Cu ajutorul tehnologiei ADN avansate de care dispunem, testarile ADN sunt accurate, rapide si la preturi accesibile. In zilele noastre, paternitatea poate fi determinata, in doar cateva zile de la momentul in care am primit probele la laborator.

easyDNA va ofera teste de paternitate la domiciliu, care va pot linisti sufletul. Acest test va este oferit de catre laboratorul nostru acreditat, la doar EUR220.

Test de paternitate sunt analizate cu sisteme de indentificare genetica ultra moderne folosind 24 markeri genetici. Rezultatele garanteaza o acuratete mai inalta de 99.99%+. Raportul Stiintific va fi expediat doar solicitantului, pentru a ne asigura ca cazul este tratat cu stricta confidentialitate. Rezultatele sunt oferite in 5-7 zile lucratoare, din moment ce probele au fost primte la laborator ADN.

Preturile oastre sunt foarte competitive datorita unui acord cu partenerul nostru (laborator) cu privire la volumele mari de teste. Acest lucru ne-a permis sa oferim aceste preturi avantajoase clientilor nostri.

Testul de paternitate poate fi efectuat doar cu probele prezumtivului Tata si Copil, cu toate acestea va sugeram sa includeti si probele mamei.

Pentru referinte si informatii mai detaliate, va rugam sa vizitati pagina noastra Comandati testul ADN sau expediati direct un email pentru easyDNA la adresa info@easydna.ro

 
Anterior Următor
 
 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software