Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Laboratorul Test Paternitate ADN Romania.

Laboratorul ADN Nostru

De multe ori suntem intrebati, unde sunt expediate probele.

Cine Efectueaza Testarile ADN?

easyDNA are ca partener un laborator international acreditat, a carui echipa de savanti si experti sunt experimentati in domeniul respectiv si care ofera tehnologii cele mai avansate, de testari ADN pentru identificarea umana.

Laboratoarele acreditate au trecut o riguroasa reviziune si inspectie a procesului lor de testare pentru a asigura faptul ca testele sunt efectuate in mod acurat si desavarsit. Laboratoarele acreditate, de asemenea participa la testari ADN de proficienta, si sunt reinspectate anual. Pentru ca un test ADN sa fie admisibil in instantele juridice, testul trebuie sa fie efectuat de un laborator de testari ADN care este acreditat. Efectuarea unui test la un laborator neacreditat este ca un joc de noroc, s-ar putea sa fie mai ieftin, dar oare merita sa sacrificati calitatea pentru un test atat de important?

Laboratorul nostru este specializat in profiluri geneticie (testari ADN) si este inzestrat o echipa de savanti internationali precum si cu echipament stiintific pentru efectuarea testelor AND care este sofisticat si ultramodern.

Acreditarea pe care o detine laboratorul nostru partener, este Programul Acreditat de Testare a Paternitatii, care este bazat pe standarde ale performantei efectuarii testelor de paternitate si furnizeaza evaluarea si acreditarea laboratoarelor ce performa testari de paternitate.

Exista doar aproximativ 40 de laboratoare in intreaga lume, care ofera servicii de paterniate si care sunt acreditate cu AABB. Aceasta acreditare prestigioasa ajuta ca laboratoarele sa realizeze performante de calitate superioara.

Laboratorul nostru partener este de asemenea, membru al Colegiului American de Patologisti (CAP), organizatia principala a patologistilor certificati, care servesc si reprezinta interesul pacientilor, patologistilor si pubilcului, dand dovada de excelenta juridica in practicarea patologiei si medicinei de laborator. Laboratorul nostru participa la programul de testare in proficienta.

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software