Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Test ADN Judiciare e test ADN parul.

Servicii Judiciare

easyDNA ofera clientilor sai testari judiciare sophisticate care va permit sa aflati raspunsul multor intrebari. Acest serviciu se adreseaza in mod direct publicului, precum si expertilor judiciari.

Noi suntem capabili de a testa diferite tipuri de probe pentru extragerea ADNului din probele oferite. Aceste tipuri de probe non-standard includ:

Surse Alternative de Extractie ADN

 
Categoria Comentarii generale Instructiuni de expediere Extra cost (pentry fiece proba) Rata succesului*
Sange
Sange in tub Vacutainer Expediati in tubul original 435 RON 99%
Pete de sange
Bandaj, vata, tifon, tampoane, tesuturi sangvine Expediati in plic de hartie 435 RON 75%
Os
Fibula sau Femur, o sectiune de ~ 10cm In ghiata uscata sau in ce a fost prezervat Pret la cerere 75%
Capete de tigari 2-4 capete Expediati in plic de hartie 435 RON 65%
Imbracaminte Caciuli, sapci baseball, lenjerie, basmali Expediati in pachet de hartie 435 RON 50%
Ata dentara Nu atingeti ata cu degetele Expediati in plic de hartie 435 RON 75%
Ceara de urechi Betisorare de urechi sau Q-tip Expediati in plic de hartie 435 RON 75%
Parul din aparatul de ras electric Plasati in plic de hartie Expediati in plic de hartie 435 RON 50%
Guma de mestecat Nu atingeti guma de mestecat cu degetele. Preferabil-guma ce nu contine zahar. Expediati in punga de plastic cu Zip-Lock(cu inchidere etansa) 435 RON 50%
Parul Radacini sau folicule trebuie sa fie anexate. Parul din pieptene nu intotdeauna da rezultat. Avem nevoie de cel putin 6-10 fire de par. Expediati in punga de plastic cu Zip-Lock(cu inchidere etansa) 435 RON 60%
Probe de infidelitate/juridice Acopera un sir de probe si matrici precum: lenjerie-in care sursa ADN e necunoscuta, neobservabila sau posibil mixta Vezi lista pentru articolul specificat din acest document sau sunati-ne pentru alta info. Pret la cerere -pentru prima proba Apoi conform listei. 50% to 99%
Plic ‘lins’ Felicitare sau scrisoare Expediati in plic de hartie 850 RON 25%
Unghii (degete de la picioare sau maini) Unghii taiate proaspat sunt mai efective Expediati in punga de plastic cu Zip-Lock(cu inchidere etansa) 435 RON 75%
Tesut imbibat cu parafina
De la laboratoarele patologice Expediati in punga de plastic cu Zip-Lock(cu inchidere etansa) 850 RON 65%
Tesut Post Mortem
Probe de la medicul legist, birouri de pompe funebre In ghiata uscata sau in ce a fost prezervat 850 RON 65%
Aparate de ras Plasati aparatul de ras in plic de hartie Expediati in plic de hartie 435 RON 40%
Sperma

Lichid spermic: absorbiti proba de sperma suspectata cu ajutorul unui tampon de vata. Lasati tamponul absorbit sa se usuce timp de 1 ora.

Pete uscate de sperma: absorbiti proba de sperma cu un tampon de vata usor umezit in apa distilata. Lasati tamponul sa se usuce timp de 1 ora.

Expediati in plic de hartie 435 RON 90%
Dinti
Preferabil: molar, premolar sau canin.(Dintii bebelusior de obicei nu dau rezultate) Expediati in plic de hartie 850 RON 85%
Periuta de dinti Lasati periuta sa se usuce timp de 30-60min Expediati in plic de hartie 435 RON 75%
Scobitoare Nu atingeti scobitoare cu degetele. Expediati in plic de hartie 435 RON 65%
Cordul Fetal (Uscat)
Plasati in plic de hartie Expediati in plic de hartie
850 RON 90%
Batista folosita / Kleenex (servetele de hartie) folosit Mucozitate nazala. Plasati in plic de hartie. Expediati in plic de hartie 435 RON 90%
easyDNA nu poate garanta in mod neconditionat ca rezultatele acestor probe vor avea succes. Noi insa vom face tot posibilul de a va oferi rezultatele pe care le solicitati.

 

Orice proba care contine material biologic, are o sansa de a da rezultat.  Va rugam sa trimiteti un email companiei easyDNA , pentru a discuta tipul probei pe care doriti sa o testati, precum si situatia D-stra. Apoi noi va putem da sfaturi cu privire la preturi si metoda cea mai optima de testare. Va rugam sa luati aminte ca exista posibilitatea de a nu obtine un profil AND, din probe oferite, care nu contin ADN sau contin doar celule degradate de ADN.

Din moment ce ADNul este extras, acesta poate fi comparat cu alte probe ADN pentru a determina daca profilurile coincid, sau daca probele ADN provin de la un barbat sau femeie.

Acest tip de testare poate fi utilizata doar in scopul satisfacerii curiozitatii personale. De asemenea, va rugam sa notati ca in mod normal, probele prelevate in conditii casnice, nu sunt admisibile in curtile de apel, cu exceptia cazului in care toate procedurile si documentatiile ‘lantului’ de custodie au fost indeplinite cu strictete.

Rezultatele test de paternitate judiciare sunt de obicei oferite in timp de aproximativ 3-5 zile lucratoare, dar acest rastimp poate varia de la caz la caz.

Pentru informatii detaliate va rugam sa ne expediati un email la adresa info@easydna.ro

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software