Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Profil ADN Romania

Profil ADN

Un profil ADN ofera posibilitatea unica de identificare a unei persoane. Testul de asemenea poate folosit ca baza pentru identificarea legaturii biologice a unei persoane. Din moment ce profilul ADN al unei persoane este generat ,in mod normal , este plasat intr-un loc sigur pentru posibilitatea de a fi folosit in viitor,adesea in conjunctie cu dorinta persoanei respectivei. Aplicari ale profilului includ: identificarea mostenitorilor legali -  prin testul ADN de stabilire a legaturilor de rudenie, bazat pe profilul ADN al persoanei; sau identificarea ramasitilor persoanei , ca de exemplu in cazuri de moarte accidentala, de rapire, etc.   

Profilurile noastre ADN sunt analizate cu ajutorul sistemului sofisticat pentru identificarea genetica, analizand 16 markeri genetici. Rezultatele sunt foarte acurate si cu un coeficient inalt de siguranta, si sunt identice celor folosite in aplicatiile judiciare in scopuri de identificare. Rezultatele vor fi oferite  la 5 zile lucratoare dupa ce probele au ajuns la laborator.

Noi va vom expedia un raport detaliat al profilului D-voastra unic a celor 16 markeri. Este recomandabil ca rezultatele sa fie legalizate si plasate int-un loc sigur, sau inmanate pentru depozitare consultantului D-stra legal.

easyDNA va trimite o copie a rezultatului, martorului legal sau persoanei care a solicitatat testul. Puteti solicita oricand copii adaugatoare ale raportului, care sunt la un pret additional.

Un Profil ADN oferit de easyDNA, costa 648 RON pentru o persoana testata si 1995 RON pentru doua persoane testate. Plata este acceptata prin cartea de credit.

Optiunea noastra: Serviciul Expres permite ca probele ADN sa fie procesate in timp de 2 zile lucrătoare. de la momentul in care probele au ajuns la laborator. Pentru taxa aditionala a serviciului expres, veti primi rezultatul testului prin email in timp de 2 zile lucrătoare. Acest tip de serviciu este oferit pentru toate tipurile de teste ADN, inclusiv Testele de stabilire a gradului de rudenie. Acest serviciu nu este insa aplicabil pentru probele non-standard precum par, articole de imbracaminte si capete de tigari.

Pentru informatii detaliate detaliate cu privire la acest test sau un test de paternitate va rugam sa ne expediati un email la adresa: info@easydna.ro

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software