Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Test Paternitate accreditat e precis.

Acurate Tea & Acreditarea ISO

Atunci  cand selectati compania ce ofera servicii test ADN, acreditarea este cel mai important si valoros lucru la care trebuie sa atrageti atentia. Acreditarea unui laborator consta in criterii si proceduri proiectate specific pentru determinarea competentei tehnice. Evaluatorii tehnici specializati conduc o evaluare detaliata a tuturor factorilor care afecteaza producerea testelor sau calibrarea datelor. Specialistii in acreditarea laboratoarelor, utilizeaza acest standard, special pentru inspectarea factorilor relevanti a abilitatii laboratorului, in a produce testele si calibrarea datelor intr-un mod acurat si precis, inclusiv:

  • Competenta tehnica a cadrelor.
  • Validarea si adecvarea metodelor utilizate in procesul testarii.
  • Inregistrarea detaliata a masurarilor si calibrarilor in concordanta cu standardele nationale.
  • Convenienta, calibrare si mentinerea echipamentului pentru testare.
  • Testarea mediului.
  • Recoltarea probelor, manevrarea si transportarea materialelor testate.
  • Asigurarea calitatii testelor si datelor calibrate.

Ceea ce priveste testarea paternitatii, acuratetea tehnica a Multiplexului PowerPlex16 garanteaza 99.999% pentru incluziuni si 100% pentru excluderi. Apoape in toate cazurile in care prezumtivul tata este tatal biologic, toti cei 15 markeri genetici se vor portivi cu cei ai copilului (cel de-al 16lea marker este utilizat pentru confirmarea sexului persoanei).

Aceasta se numeste ‘fara excluderi’. Asemenea probabilitati extrem de inalte, denota faptul ca va puteti linisti si asigura ca tatal testat este adevaratul tata biologic. 

Exista posibilitatea ca tatal testat sa fie tatal adevarat dar oricum sa aiba una sau doua excluziuni (markeri genetici care nu au coincis), din cauza mutatiilor in ADNul tatalui. In majoritatea cazurilor cu o excludere, Probabilitatea Paternitatii va fi oricum foarte inalta (mai mare de 99.9%), desi acest lucru nu poate fi garantat. Cazurile cu doua excluderi pot fi uneori ambigue si necesita testari aditionale a altor markeri genetici. Cazurile cu trei sau mai multe excluderi, obtin ca rezultat concluzia ca tatal testat este ‘exclus’ de a fi tatal biologic al copilului. Astfel de rezultate au o probabilitate de excludere de 100%.  

Toate testarile ADN efectuate in laboratoarele noastre, sunt performate folosind echipament si tehnologii de inalta performanta. Practica savantilor nostri experti, in combinatie cu investitia in tehnologia sofisticata, ne ofera un avantaj puternic competitiv pe piata mondiala. Noi oferim teste ADN la preturi foarte competitive, rezultate garantate in scurt timp si cu cel mai inalt nivel de acuratete, acum asigurat de statutul nostru de acreditare.

Daca aveti nevoie de informatii mai detaliate despre acreditare, va rugam nu ezitati sa contactati managerul calitatii la info@easydna.ro

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software