Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.

Test ADN al Zigozitatii

Un Test de  Zigozitate  Gemelara determina daca gemenii sunt sau nu identici. Gemenii pot fi ‘identici’ sau ‘fraterni’.

Adesea este dificil de a cunoaste cu siguranta daca gemenii sunt identici sau fraterni. De multe ori, doar judecand exteriorul, nu este o metoda sigura de a determina tipul gemenilor, fiindca gemenii identici nu intotdeauna  arata la fel, iar gemenii fraterni uneori au caracteristici fizice foarte similare. In acest fel, identificare gemenilor provoaca confuzie cu privire la ce fel gemeni sunt fratii.

Gemenii Identici

Cand un ovul este fecundat de catre spermatozoid si apoi se divide si separa, vor rezulta - doua celule identice.

Gemenii Fraterni

Atunci cand doua ovule sunt fecundate in acelas timp, de doi spermatozoizi diferiti, vor rezulta gemeni fraterni. Profilurile ADN al gemenilor fraterni, nu vor fi identice, ci vor fi la fel ca al fratilor care au fost nascuti in diferite perioade de timp.

Testul e de obicei derulat in scopuri medicale, ca de exepmlu: pentru a aprecia daca unul dintre gemeni poate dona un organ celuilalt care are nevoie de transplant. Desi mai des, gemenii (sau parintii lor) solicita testul din curiozitate, pentru a confirma cu siguranta daca gemenii sunt sau nu genetic identici.

 Colectarea probelor este o procedura simpla si nedureroasa, folosind un tampon bucal, cu ajutorul caruia se ‘razuie' specimenul de saliva si alte celule recoltate din interiorul cavitatii bucale a gemenilor. Pentru informatii detaliate din instructiuni de colectare a specimenelor, va rugam viziati pagina web Procedura Testului ADN.

Aici, la easyDNA probele sunt analizate cu ajutorul sistemului de inalta performanta pentru identificarea genetica, analizand 16 markeri genetici diferiti. Rezultatele garanteaza o acuratete mai mare de 99.99% si sunt disponibile in timp de 3-5 zile lucratoare, dupa ce probele au ajuns la laboratorul nostru.

Un Test de Zigozitate Gemelara oferit de easyDNA costa €289. Costul pentru fiecare frate additional testa  (tripleti, patrupeti, etc.) este de €100.

Optiunea noastra: Serviciul Expres permite ca probele ADN sa fie procesate in timp de 48 de ore de la momentul in care probele au ajuns la laborator. Pentru taxa aditionala a serviciului expres, veti primi rezultatul testului prin email in timp de 48 ore. Acest tip de serviciu este oferit pentru toate tipurile de teste ADN, inclusiv Testele de stabilire a gradului de rudenie.

Pentru informatii detaliate Test ADN Gemelara sau Test de Paternitate va rugam sa ne expediati un email la adresa: info@easydna.ro

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software