Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.

Testele de Stabilire a Consangvinitatii

easyDNA ofera Testarea legaturii de rudenie la pretul de doar RON 1525. Testul de rudenie stabileste daca doua sau mai multe persoane au o relatie biologica. >Testarea legaturii de rudenie este putin mai complexa decat testarea paternitatii si poate fi folosita in urmatoarele moduri:

Teste de Stabilire a Legaturii Intre Frati                        Comanda

In cazul cand apare problema fraternitatii, metoda recomandabila pentru a determina daca indivizii sunt frati biologici , este de a testa parintii lor. Testarile ADN de stabilire a filiatiei vor oferi rezultate concluzive. Pentru situatiile in care probele parintilor prezumtivi nu sunt disponibile,  testul de stabilire a fraternitatii poate fi efectuat pentru a analiza relatia biologica a fratilor.

easyDNA poate confirma daca doua persoane sunt inrudite si daca au ambii parinti in comun sau doar unul, ceea ce va demonstra ca fratii sunt adevarati sau vitregi. Probele pentru acest tip de test sunt recoltate in acelasi mod ca si pentru testele de paternitate si rezultatele se obtin in 3-5 zile lucratoare de la inregistrarea probelor. Pretul unui test ADN de fraternitate este de RON 1525.

Testul Avuncular (Matusa sau Unchi)                           Comanda

Testul Avuncular stabileste daca un individ este matusa sau unchiul unei alte persoane. Acest tip de testare este de obicei folosit in cazurile cand parintele prezumtiv al unei persoane este decedat si o sora sau frate al decedatului este inca vie. Pretul testului Avuncular este RON 1525.

Test de Stabilire a Legaturii Intre Bunici si Nepoti       Comanda

In situatiile in care probele prezumtivului tata nu sunt disponibile pentru testare (daca e decedat sau nu doreste sa-si ofere probele), parintii prezumtivului tata pot fi supusi testarii pentru a determina daca ei sunt adevaratii bunici biologici al copilului. Atunci cand ati ales acest tip de test, este recomandabil de a testa ambii bunici (bunica si bunicul), pentru a obtine cel mai inalt grad concluziv al rezultatului. Daca acest lucru nu e posibil, atunci testul poate fi efectuat si doar cu un bunic.

Rezultatele sunt oferite dupa 3-5 zile lucratoare de la data cand probele au fost primite la laborator. Ambii bunici pot lua parte la acest test, precum si unul din parinti (ca de ex. Mama nepotului implicat). Testul de stabilire a legaturii intre bunici si nepoti are pretul de RON 2395.

Testele de stabilire a legaturii de rudenie sunt de regula solicitate de catre persoane care doresc sa cunoasca daca sunt sau nu biologic inrudite cu alte persoane; posibil din motive legale sau de imigrare, pentru linistea sufleteasca sau simplu din curiozitate. Alte motive de a apela la acest tip de teste includ: pentru rezolvarea problemelor cu privire la custodie sau suportul copilului; confirmarea autenticitatii a unui arbore genealogic; reuniunea unor rudenii care au pierdut contactul; stabilirea unor legaturi de rudenie biologice in cazuri de adoptie sau pentru a ajuta de a confirma legatura de rudenie a unui copil conceput prin metode alternative de reproducere.

Testele de stabilire a cosangvinitatii variaza in mare masura de la caz la caz.

easyDNA trateaza fiece caz in mod individual si ajuta clientul de a alege strategia de testare cea mai optima pentru situatia in cauza.

Exista cateva optiuni de testare genetica utilizate pentru stabilirea cosangvinitatii. Acestea includ:

  • Profil ADN, care permite compararea a doua sau mai multe profiluri genetice pentru ca probabilitatea gradului legaturii de rudenie sa fie calculata.
  • Analiza cromozomului Y (Y STR), care asista la determinarea legaturii de rudenie biologica intre masculi prin linia paterna dreapta.
  • Analiza cromozomului X (X –Test), care asista la determinarea legaturii de rudenie biologica intre surori si prezumtivul tata.

La easyDNA probele sunt analizate cu sisteme sophisticate de ultima generatie. In functie de complexitatea cazului, rezultatele sunt de obicei oferite  la 3-7 zile lucratoare, dupa ce probele au ajuns la laboratorul nostru. Raportul Stiintific este expediat doar persoanei care a solicitat testul, pentru a ne asigura ca cazul este tratat cu stricta confidentialitate.

Este important sa luati aminte ca testele de stabilire a legaturii de rudenie nu sunt la fel de simple si p e inteles ca testele de paternitate. Dupa ce probele au fost expediate la laborator, rezultatele vor fi gata in 5-7 zile lucratoare. Gradul concluziv al acestor rezultate difera intre <20% in cazul excluderii, sau >80% in cazul incluziunei. Aceasta inseamna ca atunci cand rezultatele obtinute sunt mai mici de 20%, sunteti exclus de a fi ruda biologica a altei persoane. Daca se obtin rezultate mai inalte de 80%, atunci sunteti inclusi de a fi ruda biologica a celeilalte persoane. Cu toate acestea, noi nu garantam ca rezultatele vor cadea in limita acestei gradatii concluzive. In cazul in care, gradatia rezultatului obtinut este mai mare de 20 si mai mica de 80%, atunci rezultatul este considerat neconcluziv si prin urmare, noi sugeram ca alte rude sa fie testate pentru a intari rezultatele. Toate laboratoarele vor oferi aceleasi cifre/rezultate pentru testele de stabilire a legaturii de rudenie.

Pentru referinte si informatii mai detaliate, va rugam sa vizitati pagina Comandati un Test ADN. Noi, de asemenea intelegem ca testele de stabilire a legaturii de rudenie nu sunt la fel de simple ca si testele de paternitate si din acest motiv suntem bucurosi sa va oferim sfaturi cu privire la metodele testarii potrivite pentru cazul D-stra in parte. Expediati-ne email direct la adresa info@easydna.ro

Optiunea noastra:Serviciul Expres permite ca probele ADN sa fie procesate timp de 48 de ore de la momentul in care probele au ajuns la laborator.Pentru taxa aditionala a serviciului expres, veti primi rezultatul testului prin email timp de 48 ore. Acest tip de serviciu este oferit pentru toate tipurile de teste ADN, inclusiv Testele de stabilire a gradului de rudenie. Acest serviciu nu este insa aplicabil pentru probele non-standard precum par, articole de imbracaminte si capete de tigari.

Pentru instructiuni detaliate despre cum puteti colecta probele ADN apasati aici

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software