Bine ati venit la easyDNA. De la furnizorul de servicii de test de paternitate.
Test ADN de Paternitate Bucuresti, Romania.

Test De Paternitate

Testul de paternitate ADN este cea mai avansata si precisa metoda disponibila pentru rezolvarea problemelor de ascedenta pe motive medicale, legale sau chiar si personale. Cu tehnologia noastra ADN avansata, testele de paternitate sunt precise, rapide si foarte accesibile. Paternitatea poate fi acum stabilita in decurs de cateva zile dupa ce probele sunt recoltate si trimise la laboratorul nostru.

 Test de Paternitate complet care include: Prezumtivul Tata si Copil.Profita acum de DISCOUNT 45% si platesti doar 935 lei cu rezultat garantat in doar 5-7 zile lucratoare.Pretul include kitul de colectare a probelor, testarea ADN a probelor si un raport stiintific cuprinzator cu privire la rezultatul testului. Puteti apasa aici pentru a vedea cat de usoara si accesibila este metoda de recoltare a probelor.

De asemenea oferim clientilor nostri un serviciu complet de sustinere, astfel incat toate intrebarile Dvs legate de testul de paternitate vor primi raspunsuri prompte. Noi intelegem ca acesta poate fi un moment delicat din punct de vedere emotional, si de aceea ne straduim sa va oferim cele mai bune servicii posibile pentru a va usura situatia. Personalul nostru din departamentul relatii cu clientii are o experienta de minim 7 ani in domeniul testelor ADN.

Drept urmare easyDNA va ofera testele de paternitate rapide si accesibile, cu o acuratete ridicata si strict confidentiale in intimitatea propriului Dvs camin.

Doriti Sa Aflati Raspunsul Astazi?

Testul Pentru Linistea Sufletului

easyDNA va ofera teste de paternitate la domiciliu, care va pot linisti sufletul. Acest Test de Paternitate complet care include: Prezumtivul Tata si Copil.Profita acum de DISCOUNT 45% si platesti doar 935 lei cu rezultat garantat in doar 5-7 zile lucratoare. Testele de paternitate sunt analizate cu sisteme de indentificare genetica ultra moderne folosind 24 markeri genetici diferiti. Rezultatele garanteaza o acuratete mai mare de 99,99%+ in cazul includerii prezumtivului tata ca fiind tatal biologic si 100% in cazul excluderii acestuia.

Testul de paternitate poate fi efectuat doar cu probele prezumtivului Tata si Copil, cu toate acestea va sugeram sa includeti si probele mamei. Daca doriti sa trimiti altfel de probe decat cele standard de saliva (ex. par, sange, sperma, capete de tigari, etc) va rugam apasati aici.

Rezultatele vor fi trimise doar persoanelor desemnate de Dvs pentru a va asigura de stricta confidentialitate cu care va tratam cazul.

Pentru instructiuni detaliate despre cum puteti colecta probele ADN apasati aici.

Test de  Infidelitate

Daca sunteti interesati in comandarea unui test de infidelitate, va sugeram sa vizitati site-ul nostru.

Optiunea Testul de Paternitate Rapida

Optiunea noastra: Serviciul Expres permite ca probele ADN sa fie procesate in termen de 72 de ore de la momentul in care probele au ajuns la laborator. Pentru taxa aditionala a serviciului expres, veti primi rezultatul testului prin email in termen de 72 ore. Acest tip de serviciu este oferit pentru toate tipurile de teste de paternitate ADN, atat pentru Testele de stabilire a gradului de rudenie cat si pentru Testele de paternitate. Acest serviciu nu este insa aplicabil pentru probele non-standard precum par, articole de imbracaminte si capete de tigari.

Va rugam frumos sa accesati pagina Comandati testul paternitate ADN de paternitate pentru a vizualiza lista de preturi sau pentru a comanda acuma online kitul Dvs sau trimiteti un email pe adresa info@easydna.ro pentru a discuta cu noi cazul Dvs si a primi sfaturile cele mai bune.

Daca nu doriti sa platiti prin intermediul internetului, puteti alege optiunea alternativa de plata prin transfer bancar sau prin intermediul Western Union. Daca doriti sa efectuati plata prin transfer bancar sau prin intermediul Western Union va rugam frumos sa trimiteti un email pe adresa info@easydna.ro mentionand metoda de plata pentru care ati optat, tipul testului pe care doriti sa il comandati, precum si adresa la care va vom trimite kitul. In momentul in care primim emailul Dvs va vom da toate informatiile necesare efectuarii platii. 

Daca doriti sa discutati cu noi cazul Dvs trimiteti-ne un email pe adresa info@easydna.ro.

 
Lista de serviciile noastre.
Informatii complete despre testele noastre.
LiveZilla Live Chat Software